Vinovum Wineclub – en färgstark kundklubb med hjärta för kvalité & smak!

vision

Vinovum Wineclub – en vinklubb för nyfikna vinälskare!

Här har du möjlighet att ta del av allt från nyheter, vinprovningar, evenemang, resor och producenter från hela världen.
Vinovum Wineclub erbjuder en spännande värld av viner och upplevelse och en chans att lära sig mer om vin och producenter. Vår vinklubb är till för alla över 25 år och syftar till att öka kunskapen och intresset för det vi älskar och brinner för allra mest – vin! Vi har mer än 30 års samlade erfarenhet av vin och dryck och vill här erbjuda ny kunskap till nyfikna människor som vill veta mer om vin där lekfullhet blandas med gedigen kompetens och erfarenhet samt fakta.
Häng med – man blir aldrig för gammal för ny kunskap!

Några vinproducenter

Champagne Jacquesson – Kritikerrosade och unika champagner med bröderna som gör champagne för vinälskare

d´Arenberg – Vinjournalisternas galning som ständigt får toppbetyg

Vina MontGras – Moderna och prisvärda chilenska viner

Saronsberg – Med vinguden och vinmakaren Dewaldt i spetsen tar de hem priser efter priser för sina eleganta med fruktiga viner

 


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev i november 2017 och var med och tävla om kritikerrosade boken 100 Fingerfood av Sebastian Schauermann.

Tänk inte snittar tänk fingerfood! Det här är boken för dig som ofta hamnar i fällan och bara tänker snittar. Sebastian Schauermann vill visa att fingermat inte bara behöver bygga på bröd!De 100 recepten är indelade i kapitel som fisk-/skaldjur, kött, fågel, miniburgare, vegetariskt etc.Med 20 års erfarenhet av catering har Sebastian Schauermann gjort tusentals festarrangemang. När han började få allt fler förfrågningar om fingermat gick han igenom sina gamla menyer för att finna ny inspiration till det här trevliga sättet att mingla och äta samtidigt. Där föddes idén om att göra en lättbegriplig receptbok för den enkla fingermaten.

 

Bli medlem genom att lämna din mailadress här nedan.

Tävlingsvillkor

För att delta i tävlingen ska du anmäla din mail-adress och läst och accepterat tävlingsvillkoren. Efter det deltar du i utlottningen om att bli en av de lyckliga vinnarna av boken 100 Fingerfood av Alf Tumble. Värdet av vinsten är 199kr.

Vinnarna dras slumpmässigt bland samtliga deltagare som lämnat sin mailadress via nya hemsidan och detta görs av medarbetare på Vinovum. Vinnarna kontaktas direkt via mail och vinsterna sänds med post, efter att vi har mottagit postadresserna.

Vinnarna uppmuntras till, men är inte tvungna, att skriva en kommentar om vår nya hemsida på Vinovums Facebooksida.

Tävlingen slutar kl 17.00 torsdagen den 30:e december 2017.
Vinsten kan inte bytas mot kontanter.
Medarbetare hos Vinovum kan ej delta i tävlingen.


Har du frågor eller vill veta mer, kanske vill göra ett vingårdsbesök hos någon av våra producenter så hör av dig till oss på info@vinovum.se

Varmt välkomna till oss!