Integritetspolicy

Vi är rädda om dina personuppgifter.

GDPR (General Data Protection Regulation) eller Dataskyddsförordningen som den även kallas, är en ny EU-förordning som helt ersätter svenska PUL (personuppgiftslagen) och träder i kraft 25 maj 2018. GDPR kommer gälla för alla företag som hanterar personuppgifter och har som syfte att ge dig ett förstärkt skydd av din personliga integritet. Med anledning av GDPR har vi uppdaterat vår Integritetspolicy som bland annat beskriver hur och varför vi sparar dina uppgifter.

Vi på Vinovum och Bosswine följer gällande regler för GDPR.

  • Våra krav på personuppgifter hanteras enligt GDPR och kommer säkerställas vid upphandling, tjänster, och är en del i vår kravspecifikation för eventuella avtal.
  • För följande behandlingar, kundregister och mailhantering på Vinovum och Bosswine gäller följande: våra uppgiftsbehandlingar dokumenteras och uppdateras löpande enligt vår integritetspolicy.
  • Du kan när som helst begära tillgång till den information vi hanterar om dig, möjlighet att ändra felaktiga uppgifter samt ange om du önskar att vi tar bort dina uppgifter ur vårt system.
  • Eventuella incidenter rörande personuppgifter som vi behandlar rapporteras senast inom 72 timmar till Datainspektionen.

Har du fler frågor?

Ansvarig för behandling av dina personuppgifter är Vinovum AB och Bosswine AB, Box 24094, 10450 Stockholm. För frågor om integritetspolicyn kan du nå oss (Ingela Rasmusson) på telefon: 08-404 00 95 eller via e-post info@vinovum.se

Andra kontakter kan du hitta under Om oss.